[英语] 每天读一遍,坚持27天,你的英语水平就可以达到跟美国人...

时间:2013-5-28 13:14 10 2611 | 复制链接 |

马上注册,结交更多好友

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册

x
What are you trying to say?(你到底想说什么?)
Don't be silly.(别胡闹了。)
How strong are your glasses?(你近视多少度?)
Just because.(没有别的起因。)
It isn't the way I hoped it would be.(这不是我所渴望的。)
You will never guess.(你永遥猜不到。)
No one could do anything about it.(世人对此束手无措。)
I saw something deeply disturbing.(深感事件不妙。)
Money is a good servant but a bad master.(要做金钱的客人,莫做金钱的仆隶。)
I am not available.(我正忙着)
Wisdom in the mind is better than money in the hand.(脑中的常识比手中的金钱更主要)
Never say die.it's a piece of cake.别鼓劲,那只是小菜一碟。
Don't worry.you'll get use to it soon.别担忧,很快你就会习惯的。
I konw how you feel.我清楚你的感触。
You win some.you lose some.输赢乃卒家常事。
Don't bury your head in the sand.不要回避事实。
I didn't expect you to such a good job.我没想到你干得这么好。
You are coming alone well.你做得挺顺害。
She is well-build.她的身体实棒。
You look neat and fresh.你看起来很清杂。
You have a beautiful personality.你的气量很好。
You flatter me immensely.你功奖啦。
You should be slow to judge others.你不应当随便评论他人。
I hope you will excuse me if i make any mistake.如有免何过错,请你谅解
It was most careless ofme.我太大意了。
It was quite by accident.真是初料不迭。
I wish i had all the time i'd ever wasted,so i could waste it all over again.我盼望所有被我糟蹋的时光从新归来,让我再挥霍一遍。
I like you the way you were.我喜欢你以前的样子。
You two go ahead to the movie without me,i don't want to be a third wheel.你们二个大家去看片子吧,我不想应电灯泡。
Do you have anyone in mind?你有口上人吗?

10回复

.yy

.yy 发表于 2013-5-28 20:16 | 显示全部楼层 | 举报 来自: 菲律宾
论坛好酷啊,这么多内容还可以分页的
悄悄告诉你,头像不是本人
老板来碗面 发表于 2013-5-28 22:11 | 显示全部楼层 | 举报 来自: 菲律宾
I am not available.  我不是单身也可以用这个表示吗
面几钱
Rock 发表于 2013-6-8 16:36 | 显示全部楼层 | 举报 来自: 菲律宾
老板来碗面 发表于 2013-5-28 22:11
I am not available.  我不是单身也可以用这个表示吗

这个。。。还真不知道,怪怪的。下次有人追你你试试看
Rock 发表于 2013-6-8 16:36 | 显示全部楼层 | 举报 来自: 菲律宾
.yy 发表于 2013-5-28 20:16
论坛好酷啊,这么多内容还可以分页的

是啊,新功能,还有很多正在开发
心竹 发表于 2013-10-30 04:47 | 显示全部楼层 | 举报 来自: 菲律宾
{:6_339:}值得学习 在学习中进步

感谢,这篇很不错  发表于 2013-10-30 21:57
Anonymous 发表于 2013-11-5 15:39 | 显示全部楼层 | 举报 来自: 菲律宾
我只是为了把另一个被删的广告帖沉下才来回复

sunshineiwei 发表于 2013-11-12 19:37 | 来自手机 | 显示全部楼层 | 举报 来自: 菲律宾
老板来碗面 发表于 2013-5-28 22:11

可以,不过特别含蓄, 还得让人猜。就好像你追人家,人家总是说我没空。
青云 发表于 2014-1-25 23:02 | 显示全部楼层 | 举报 来自: 菲律宾 SMART通讯公司
有哪个好人可以给标注上中文发音呢  尴尬啊  不懂音标
来自安卓客户端
Rock 发表于 2014-1-26 11:21 | 显示全部楼层 | 举报 来自: 菲律宾
青云 发表于 2014-1-25 23:02
有哪个好人可以给标注上中文发音呢  尴尬啊  不懂音标
来自安卓客户端

先去学校学习一下英文发音吧,这样学比较快